Regionmöten i tre städer

I höst håller vi regionmöte i tre städer.

9 oktober Stockholm - Kl. 13:00 - 15:00 på Kistamässan (i samband med Apoteksforum), Stockholm.

Till mötet kommer Katarina Ladenfors från advokatfirman Marlaw. Katarina är särskilt inriktad på livsmedelsjuridik och kommer att ge en uppdatering av det rättsliga läget för tillåtna mängder av vitaminer och mineraler i kosttillskott samt berätta om aktuella marknadsföringsmål för livsmedel och andra relevanta nyheter för branschen.

Svensk Egenvård kommer bland annat att berätta om arbetet med maxgränser för vitaminer och mineraler i kosttillskott och om senaste uppdateringar i lagstiftning.

Mötet hålls i samband med Apoteksforum på Kistamässan. För att komma in till mötet behöver du registrera dig för entrébiljett.
Länk till registrering

 

26 oktober Göteborg - Kl. 12:00 - 14:00 på Lilla Bommen, Göteborg.

Svensk Egenvård kommer bland annat att berätta om arbetet med maxgränser för vitaminer och mineraler i kosttillskott, om senaste uppdateringar i lagstiftning och om höstens myndighetsmöten.
Lunchsmörgås, dryck & kaffe serveras!

 

14 november Malmö - Kl. 13:00 - 15:00, på Malmömässan (i samband med Natural Products Scandinavia), Malmö

Till mötet kommer Anders Boquist från advokatbyrån MAQS. Anders kommer att ge en uppdatering av det rättsliga läget för tillåtna mängder av vitaminer och mineraler i kosttillskott och andra livsmedel.

Svensk Egenvård kommer bland annat att berätta om arbetet med maxgränser för vitaminer och mineraler i kosttillskott, om senaste uppdateringar i lagstiftning och om höstens myndighetsmöten.
Mötet hålls i samband med Natural Products Scandinavia på Malmömässan. För att komma in till mötet och mässan behöver du registrera dig för entrébiljett.
Länk till registrering

 

Meddela till vilket möte du kommer samt om du har någon kostallergi. Skicka din mötesanmälan till ann@svenskegenvard.se


Snabbfakta

Datum:

26 oktober

Plats:

Stockholm, Göteborg, Malmö

Föreläsare:


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/svenskeg/public_html/content/themes/svenskegenvard/framework-customizations/extensions/shortcodes/shortcodes/event-fact/views/view.php on line 30