Årsmöte på Kapitel 8, Stockholm

Den 16 maj håller Svensk Egenvård årsmöte och vårseminarium i Stockholm.

 

Förutom sedvanlig årsstämma presenteras ett välfyllt seminarieprogram där flera intressanta talare medverkar:

  • Mathias Strandberg har jobbat med digitalisering inklusive E-handel i 15 år, bland annat mycket inom läkemedelsbranschen internationellt. Han kommer att reda ut några centrala begrepp och diskutera kring hur man bör resonera och gå till väga för att identifiera och hitta just sin väg till det digitala landskapet.

 

  • Klarnas marknadschef David Sandström är en uppskattad föreläsare och tidigare VD för Sveriges största reklambyrå. Han håller en presentation om hur man bygger ett varumärke och når ut i bruset i modern tid. Konkurrensen om människors uppmärksamhet har aldrig varit hårdare och att bara marknadsföra sig via CRM och Facebook räcker sällan hela vägen. Men hur bygger man ett varumärke 2019? Hur får man utrymme att berätta sin story? Hur skapar man ett engagemang bland sina kunder? Det är frågor som David kommer att försöka besvara med insikter och exempel från kommunikationsvärlden.

 

  • Lifes koncernchefn Gunnel Åkerman kommer och berättar om deras E-handelsstrategi.

 

  • Professor Rikard Landberg, avdelningschef för Livsmedelsvetenskap vid Chalmers, ska tala om hur vi kan mäta vad vi äter och effekterna av detta. Föredraget handlar bland annat om vad som är hälsosam mat för individen och om nya tekniker för hur vi kan mäta vad vi äter.

 

  • Marie Lundström och Helena Cavieses från Läkemedelsverket kommer och talar om regelverket för växtbaserade läkemedel och Farmakovigilansregelverket.

 

Du anmäler dig till årsmötet genom att maila: ann@svenskegenvard.se

 

Datum: 16 maj
Tid: 10:00 - 17:00

Plats: Kapitel 8, Klarabergsviadukten 90 Stockholm
Kostnad: 495 kr ex moms/person (lunch & vårseminarium)


Snabbfakta

Datum:

16 maj

Tid:

10:00 - 17:00

Plats:

Kapitel 8, Klarabergsviadukten 90, Stockholm

Kostnad:

495 kr ex moms/deltagare

Föreläsare: