Apotek & Egenvård

Apotek & Egenvård/ Health & Beauty Expo arrangeras den 7-8 september på Kistamässan. Apotek & Egenvård är en mässa och mötesplats för dig inom branscherna Apotek, Egenvård, Läkemedel, Hälsa, Digital egenvård, Hudvård, Hälsofack och Hälsokost i ett bredare perspektiv.

För mer information om möjligheter att ställa ut, besöka eller se seminarieprogrammet gå in på mässans hemsida.

 


7 september klockan 12:30-13.15 håller Svensk Egenvård seminarium - Kosttillskott, läkemedel eller medicinteknisk produkt? Det är inte lät att hålla reda på vilka olika klassificeringar en produkt kan ha. Hur vet man om det är ett kosttillskott eller ett växtbaserat läkemedel? Vad innebär det för vad man får säga om produkten och hur förklarar jag det för min kund? Hur kan det komma sig att olika länder inom EU placerar en och samma produkt i olika kategorier? Svensk Egenvårds regulatoriska experter reder ut vad som gäller för olika produktkategorier och visar hur man hittar oberoende information och gör bra val i egenvården.

 

Egenvårdsgruppen håller möte på Kistamässan under Apotek & Egenvård. Mötet äger rum den 8 september klockan 13:00-15:00 i sal E1. Alla medlemmar är välkomna! Anmäl ditt deltagande till yanina@svenskegenvard.se.

 


Snabbfakta

Datum:

7-8 september

Tid:

12:30-13:15

Plats:

Apotek & Egenvård,Kistamässan

Föreläsare:

Yanina von Weber, Svensk Egenvård
Yanina von Weber, Svensk Egenvård

Regulatorisk sakkunnig nutrition

Seminarium-Kosttillskott, läkemedel eller medicinteknisk produkt?

Marie Heidenvall, Svensk Egenvård
Marie Heidenvall, Svensk Egenvård

Regulatorisk sakkunnig farmaci

Seminarium-Kosttillskott, läkemedel eller medicinteknisk produkt?