3 maj Webinar; Introduktion till branschriktlinje Säkra kosttillskott till konsument

Den 3 maj anordnar Svensk Egenvård ett webinar inför att en uppdaterad version av Svensk Egenvårds branschriktlinje ”Säkra kosttillskott till konsument” ska publiceras under 2022. Webinariet vänder sig till dig som vill veta mer om branschriktlinjen och hur den kan användas.

Branschriktlinjen för kosttillskott är ett redskap för att underlätta för företag att upprätta ett system för säkerheten kring kosttillskott och syftar till att ge vägledning om hur man förebygger faror för att säkerställa säkra kosttillskott för konsument. I branschriktlinjen finns exempel på faroanalyser för kosttillskott med fiskoljor, mikroorganismer, växter samt vitaminer och mineraler.

På webinariet kommer du att få övergripande information om vad en branschriktlinje är, hur den tas fram och hur den kan användas. Det kommer också att tas upp om de största ändringarna som skett vid uppdateringen. Fokus denna dag kommer att ligga på de delar i branschriktlinjen som handlar om kosttillskott med vitaminer och mineraler.

Datum & tid:
3 maj kl. 09:30 - 12:00.
Kursledare: Yanina von Weber, regulatoriskt sakkunnig Svensk Egenvård.

Webinariet äger rum online på Teams för medlemmar och för certifierade företag inom Certified for self-care. Webinariet är kostnadsfritt. Välkommen med din anmälan till ann@svenskegenvard.se.


Snabbfakta

Datum:

3 maj

Tid:

Kl. 09:30 - 12.00.

Plats:

Online på Teams

Föreläsare:

Yanina von Weber
Yanina von Weber

Regulatoriskt sakkunnig, Svensk Egenvård