Utbildning

26 – 27 oktober 2022 Utbildning; Grundläggande HACCP

Välkommen till höstens onlineutbildning i grundläggande HACCP som äger rum den 26 - 27 oktober. Utbildningen pågår under två förmiddagar.

HACCP står för Hazard Analysis and Critical Control Points (riskanalys och kritiska styrpunkter) och är ett system som beskriver hur man systematiskt kartlägger, bedömer och kontrollerar faror i livsmedelsproduktionen med syfte att livsmedel/kosttillskott ska vara säkra för konsumenten.

Grundutbildningen i HACCP vänder sig till dig som är importör eller tillverkare och kanske jobbar inom produktion, inköp, produktutveckling och kvalitet.

Kursinnehåll:

  • Lagstiftning & ansvar
  • Bakgrund & definitioner
  • Livsmedelsfaror
  • Grundförutsättningar & kontrollpunkter
  • Inköp och leverantörsbedömning
  • Ledningens och HACCP-gruppens ansvar
  • Faroidentifiering
  • Fördjupning av HACCP-principerna; riskbedömning och faroanalys, identifiering av kritiska styrpunkter, gränsvärden och övervakning av CCP, korrigerande åtgärder, upprätta och verifiera HACCP-planen

Under utbildningen varvas teori med praktiska övningar med diskussioner från exempel ur verkligheten. Max antal deltagare på Grundutbildningen i HACCP är 15 personer så vänta inte för länge med att anmäla dig!

Datum & tid:
26 oktober kl. 09:00 – 12:30 Del 1.
27 oktober kl. 09:00 – 12:00 Del 2.
Kursledare: Camilla Carlsson, livsmedelsingenjör, Ceduo
Kostnad (medlem): 1 495: - ex. moms.

Välkommen med din anmälan till ann@svenskegenvard.se senast den 19 oktober.


Snabbfakta

Datum:

26-27 oktober

Tid:

09:00 - 12:30

Plats:

Online på Microsoft Teams

Kostnad:

Medlem: 1 495 kr ex moms

Föreläsare:

Camilla Carlsson
Camilla Carlsson

Livsmedelsingenjör, Ceduo