Grundkurs HACCP

Välkommen till vårens tillfälle att gå grundkurs i HACCP. Kursen äger rum den 24 april kl. 09.30 - 17:00 i Stockholm.

HACCP står för Hazard Analysis and Critical Control Points (riskanalys och kritiska styrpunkter) och är ett system som beskriver hur man systematiskt kartlägger, bedömer och kontrollerar faror i livsmedelsproduktionen med syfte att livsmedel/kosttillskott ska vara säkra för konsumenten.

Grundutbildningen i HACCP vänder sig både till dig som är importör och/eller tillverkare. I kursen ingår teori och praktiska övningar.

Kursinnehåll:
Lagstiftning, bakgrund & definitioner, livsmedelsfaror, grundförutsättningar & kontrollpunkter, ledningens och HACCP-gruppens ansvar, faroidentifieringar, fördjupning av HACCP-principerna

Datum: 24 april
Tid: 09:30 - 17:00
Plats: Svensk Egenvård, Stockholm
Kurskostnad (medlem): 3 950 kr ex moms
Kurskostnad (icke medlem): 7 900 kr ex moms

I priset ingår kursmaterial, branschriktlinje samt lunch och förtäring under dagen.

Anmälan skickas till ann@svenskegenvard.se


Snabbfakta

Datum:

24 april

Tid:

09:30 - 17:00

Plats:

Stockholm

Lokal:

Svensk Egenvård

Kostnad:

3 950 kr ex moms (medlem), 7 900 kr ex moms (icke medlem)

Föreläsare:

Camilla Carlsson
Camilla Carlsson

Livsmedelsingenjör, Ceduo