Vem fick jobbet?

Här nedan ser ni dem som senast fick jobbet.

Maria Kallin

Key Account Manager på Elexir Pharma  

Maria Kallin som kommer ifrån Skellefteå är utbildad Nutritionist och har under många år drivit familjens egna Life hälsobutik där, Hon kommer senast ifrån en tjänst som försäljare på ett IT företag i Stockholm. Maria är anställd som Key Account Manager och började i januari 2014.

Jan Lindvall

Ny nordisk försäljnings- och PR chef på Elexir Pharma    

Jan Lindvall som kommer från Stockholm är vår nya nordiska försäljnings- och PR chef. Jan kommer närmast ifrån ett jobb som affärsutvecklare på Servisen Investment Management där han jobbat 5 år - dessförinnan som Brand Manager Nordic 14 år hos världens största klocktillverkare The Swatch Group med 18 internationellt kända varumärken som Glashytte, Omega med mera. Jan tillträdde tjänsten i januari 2014.

Annika Mark

tillträdde tjänsten som marknadschef på Gevita – EuroPharma i Sverige den 1 mars 2012.

Annika har sedan 2004 erfarenhet i branschen . Bland annat har hon varit anställd som Sverigechef hos Elexir Pharma AB och dessförinnan som Key Account Manager hos Pharma Natural AB.

Håkan Lindh

Börjar den 3 oktober på Helhetshälsa

Håkan kommer att arbeta i produktionen på Helhetshälsa i Borghamn. Han har tidigare arbetat på Borghamns sten.

Helhetshälsa är ett etablerat grossistföretag inom närings- och kosttillskott. Sedan starten i början av 1990-talet har företaget sett det som en utmaning att erbjuda naturliga produkter med högsta möjliga renhet. För att kunna garantera konsumenten vad som finns i kapslarna har Helhetshälsa utvecklat en egen produktionsenhet i Borghamn. 

Petra Kindlund

p_kindlund

började den 14 juni hos BioReal (Sweden) AB

Petra är utbildad nutritionist från Stockholms universitet och kommer ansvara för produktinformation och försäljning till distributörer både internationellt och nationellt. Petra har en elitidrottsbakgrund som löpare och har även studerat ekonomi i USA. BioReal (Sweden) AB är ett marknadsinriktat bioteknikföretag och producerar algen Haemotoccus pluvialis som innehåller stora mängder av den starka antioxidanten astaxanthin. I kombination av hennes bakgrund som utbildad nutritionist och med ett brinnande engagemang för hälsa gör att hon kommer bli en stor tillgång för företaget.

Ingela Mellword

Ingela

börjar den 1/1 2010 som kvalitetsingenjör hos Vitamex i Norrköping.

Ingela har erfarenhet från kvalitetsarbete inom läkemedelstillverkning och hon kommer närmast från en tjänst som biträdande QA/QC chef på DSM Anti-Infectives i Strängnäs. Vitamex är glada över rekryteringen och tror att Ingela kommer att stärka kvalitetsarbetet inom Vitamex ytterligare.

Vitamex Production AB utvecklar, tillverkar och säljer kosttillskott och naturläkemedel med högt ställda kvalitetskrav. Vi ingår i Midelfart Sonesson (publ) som är en nordisk egenvårdskoncern. Våra produkter marknadsförs främst via MaxMedica, Midelfart AS och Friggs AB.

Ny uppdaterad branschriktlinje

Ny uppdaterad branschriktlinje

Nu finns Säkra kosttillskott till konsument 2014 att beställa!

Läs mer...

Kurser och mässor hösten 2014

Välkommen till höstens Egenvårdsakademi där ambitionen är att höja kunskapsnivån både i och om branschen.

Läs mer...

Medlemslogin

För att kunna ta del av alla information på sidan behöver du logga in.
Glömt lösen?

Hur bli jag medlem?

Ladda ner, skriv ut och skriv under de handlingar du finner nedan. Dokumentet ska sedan skickas till oss per post för att ansökningen ska kunna behandlas. Nya ansökningar behandlas på nästkommande styrelsemöte.

Medlemsansökan Mer info om ansökan

Tipsa en vän

Dela med dig av informationen på denna sida till dina vänner

** Din EpostadressDin väns Epostadress

Skriv ett personligt meddelande, frivilligt.

* Obligatoriska fält