PDF Skriv ut

Bli medlem

Svensk Egenvård organiserar 75 procent av leverantörerna av natur- och växtbaserade läkemedel, kosttillskott, sportnutrition, viktminskning och andra livsmedel för särskilda näringsändamål på den svenska marknaden.

Svensk Egenvård fungerar förebyggande som alternativ och komplement till den allmänna hälso- och sjukvården. Syftet med Svensk Egenvård är att verka för en seriös utveckling av hälsobranschen. Vårt uppdrag är vidare att förmedla kunskap om egenvård till sjukvården, producenter och konsumenter, media och samhällets beslutsfattare. Uppgiften är dessutom att ge medlemsföretagen stöd och information i gemensamma frågor.

Svensk Egenvård verkar bland annat genom att ha täta kontakter med myndigheter och departement. Vi driver frågor och bevakar våra medlemmars intressen. Vi har officiell status som remissorgan vid lagstiftningsförändringar. Vi producerar seminarier, utbildningar och facklitteratur. Vi tar ansvar för branschens rykte och konsumenternas hälsa genom att kontrollera att företagen inom egenvårdssektorn efterlever gällande lagar och regler avseende produktkvalitet och marknadsföringsbudskap.

 

Senast uppdaterad 2015-07-01 13:57
 

Välkommen till höstens Egenvårdsakademi

Hitta rätt kurs, läs mer om utbildningarna och hur du anmäler dig.

Läs mer...

Ny uppdaterad branschriktlinje

Ny uppdaterad branschriktlinje

Nu finns Säkra kosttillskott till konsument 2014 att beställa!

Läs mer...

Medlemslogin

För att kunna ta del av alla information på sidan behöver du logga in.
Glömt lösen?

Hur bli jag medlem?

Ladda ner, skriv ut och skriv under de handlingar du finner nedan. Dokumentet ska sedan skickas till oss per post för att ansökningen ska kunna behandlas. Nya ansökningar behandlas på nästkommande styrelsemöte.

Medlemsansökan Mer info om ansökan

Tipsa en vän

Dela med dig av informationen på denna sida till dina vänner

** Din EpostadressDin väns Epostadress

Skriv ett personligt meddelande, frivilligt.

* Obligatoriska fält